Events in Albania


Viti i Ri në Halkdiki, 2 Ditë €69, Nisja më 31 Dhjetor.

31.12.2017 Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102, Tirana, Albania

Viti i Ri në Halkdiki, 2 Ditë €69, Nisja më 31 Dhjetor. Qëndrimi 1, 2 ose 3 netë. Darka Speciale e Vitit te Ri. - Hotel Alkyonis 2* - 3 Netë €119. - Hotel Secret Paradise & SPA 4* - 3 Netë €139. - Hotel Porto Carras Meliton 5*L - 1 Natë €69, 2 Netë €139, 3 Netë €199. Deri 2 Fëmijë 12 vjeç Falas. http://www.plazh.com/schedam.cgi?cdo=116K8DGQYNPQ...

Viti i Ri në Budapest, 4 Ditë €379, Nisja më 30 Dhjetor.

30.12.2017 Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102, Tirana, Albania

Viti i Ri në Budapest, 4 Ditë €379, Nisja më 30 Dhjetor. Vizitohet: Budapest. Fjetje 3 netë në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi direkt Vajtje - Ardhje me avion Tiranë - Budapest. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit. http://plazh.com/schedam.cgi?tpo=M&cdo=W7QPDENQGDTH